Før behandlingen

Afsnit 1. Før du går i gang

24 timer før behandlingen

Inden du starter din nordictan behandling, skal du sørge for at have gjort disse 3 undertegnede punkter 24 timer inden behandlingen. Dette giver dig en jævn og forberedt hud at behandle på.

Hver gang du vil have en ny behandling, anbefaler vi at tage disse 3 punkter i brug, så huden er ren og frisk til en ny behandling. Vi anbefaler at bruge svanemærkede produkter for et perfekt resultat – både i lotion, skrub og bodyshampo.

1. Voks eller barbering anbefales min. dagen inden en behandling

2. Brug en bodyscrub under badet

3. Brug en fugtighedscreme (uden protein) over hele kroppen efter badet, og sørg især for at fugte grundigt på tørre steder såsom albuer, knæ, fødder og håndflader.

 

Sådan bliver du klar, inden du går i gang!

Vi anbefaler du tager en behandling om aftenen, efter du har været i bad - dette giver sun mist behandlingen lov til at modne i længere tid, hvilket giver det bedste resultat.

Eks. Tag et bad om aftenen, og afslut med koldt vand for at lukke hudporerne. Start din behandling, bliv tør (evt. brug en hårtørrer) og gå så på hovedet i seng. Når du står op dagen efter, har du en dejlig kulør, som stadigt modnes på din hud i løbet af dagen – lad derfor sun mist sidde på huden til om aftenen eller evt. morgenen efter. Sådan får du mest ud af modningsproccesen af nordictan sun mist

  • Ved behandling af hele kroppen, skal du påføre lotion på hænder, albuer, knæ, hæle og fødder - gerne 1 time før behandlingen, så lotionen kan give huden en jævn overflade.
  • Lyst hår - blond, gråt, lys brun skal dækkes helt til med hætte, håndklæde eller lignende
  • Beskyt negle på hænder og tæer ved at påføre klar neglelak/neglelak - er du mand, anbefaler vi vaseline
  • Beskyt dine læber, brug en læbepomade, vaseline eller lipgloss
  • Undgå at være svedig, når du tager behandling
  • Fjern makeup, da en ren hud giver det bedste resultat

 

For din egen skyld!

Udfør altid en plet-test på et følsomt område, som f.eks. indersiden af armen, 24 timer før du påfører på hele kroppen. Bare for at sikre at der ikke er nogen reaktion, og du ikke er følsom over for nogen af ingredienserne. Man kan godt være overfølsom over for naturlige ingredienser.

Selvom det er ekstremt sjældent, så søg altid lægelige rådgivning, hvis du mener at have fået en allergisk reaktion af et nordictan produkt.